V času pred novoletnimi počitnicami so bili učenci naše šole pozvani k izzivu v hoji pod imenom Korak za korakom. V »hoja – izzivu« so učenci pridno nabirali kilometre, se drug drugega spodbujali in v času od 14. pa do 24. decembra skupaj osvojili mogočnih 3165 kilometrov. Po izračunih in »hoji« po zemljevidu bi v 25 dneh ali drugače v 620 urah prišli do Aragonije v Španiji in nazaj domov. Kakšen uspeh!

Ker pa je bil izziv postavljen tudi kot medrazredno tekmovanje so se razredi po svojih najboljših močeh pridno razporedili od 1. do 9. mesta. In sicer je zmaga pripadla 4.razredu, ki je zbral 474,78 km, kar je zneslo 43,16 km na posameznika. Drugo mesto je osvojil 6. razred s 455,2 km ali drugače 41,38 km na učenca, tretje mesto pa so si zaslužili učenci 9.razreda s 362,99 km oz. 40,33 km na učenca. V šoli jih čaka nagradaJ

Na odlično 4. mesto so uspeli prehoditi učenci 3. razreda, 5. mesto pa so osvojili učenci iz 2. razreda. Ostali razredi so se razporedili do 9. mesta z majhnimi razlikami v kilometrih. Vrhunsko!

Vsem učencem, ki so s svojimi kilometri pripomogli k tako izvrstnemu dosežku v tem težkem času, ko je samodisciplina in vzpodbuda h gibanju še kako pomembna, iskreno čestitamo! Hkrati upamo, da se bomo v bodoče gibalnih izzivov s še večjim veseljem udeleževali in spodbujali sebe in svet okrog nas k promoviranju športa in »miganja« v času karantene.                                                                                                                                                                                  

 Srečno in ostanite aktivni še naprej!

učiteljica športa Špela

Nekaj utrinkov: https://photos.app.goo.gl/vfZeJKi4e57joiaB8

(Visited 141 times, 1 visits today)
Dostopnost